Skip to content

Wij produceren kunststof kozijnen in het Gealan S9000 Systeem

 

Gealan S9000 NL Base

Dit type is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Door het diepliggende schuine profiel lijkt dit type precies op een traditioneel Nederlands houten kozijn. Naast zijn authentieke uiterlijk, is dit een modern kozijn met alle voordelen van kunststof kozijnen. Zo is er ruimte voor dubbel- of triple isolatieglas, is het kozijn zeer goed geïsoleerd en kunt u kiezen uit vele kleuren.

Gealan S9000 NL Slim

Het systeem wat zich perfect leent voor strakke, moderne gevels
Dit kozijntype heeft een inbouwdiepte van 84mm en toch zeer goede isolerende eigenschappen. Alle voordelen van een kunststof kozijn in een compacte, moderne uitvoering. Ideaal voor hoogbouw vanwege het vlakke profiel. Ook hier is er ruimte voor dubbel- of triple isolatieglas en kunt u kiezen uit vele kleuren.

Verzorging van een totaalpakket

HR++(+) glas en panelen
Voorzien van zowel dubbel- of tripleglas en standaard inzet- of vleugeloverdekkende deurpanelen.

SKG**(*) beslag
Alle draaikiepramen worden voorzien van afsluitbare raamkrukken SKG**. Voor- en achterdeuren worden voorzien van duwers en krukken met SKG*** kerntrekbeveiliging en driepuntssluitingen.

Duco ventilatieroosters
Ducoton 10 ventilatieroosters in kleur van het kozijn. Zowel uni- als bicolor uitvoeringen mogelijk.

Rolluiken en ZIPX Screens met Somfy motor
Onze rolluiken en screens wordenstandaard voorzien van een Somfy motor met draadloze handzender. Ze zijn in verschillende RAL-kleuren en doeken leverbaar, passend bij onze kozijnen. Duidelijke montage- en afstelhandleidingen zijn hier te vinden.

Insectenwering
Inzethorren in kleur van het draaikiepraam. Speciale RAL-kleuren ook mogelijk. Voor deuren leveren wij de Originele Japanse Plissehordeur.

Keralit gevelbekleding
Wij zijn dealer van Keralit gevelbekleding en kunnen dit aanvullend voor u verzorgen.

Levertijden
Onze standaard levertijd ligt tussen de 8-10 werkweken. Is uw bestelling eerder klaar? Dan bellen wij u natuurlijk.

Snel een offerte
Omschrijf uw wensen en voorzie ons van uw maatvoeringen en/of tekeningen. Wij streven ernaar uw offerteaanvraag binnen 1-3 werkdagen te verwerken. Zodat u het ijzer kunt smeden als het heet is!

 

 

Vast aanspreekpunt
Technisch advies, offerteaanvragen of hulp bij het laden? Mareike helpt u graag!

De voordelen van kunststof kozijnen

 • Mooi. In Nederland wordt het houten kozijn vaak als referentie genomen en dat is terecht want hout is een natuurproduct. Alles uit de natuur geeft ons een goed gevoel. De kunststof kozijnen van tegenwoordig zijn nog maar moeilijk te onderscheiden van houten kozijnen. Om het kunststof kozijn zo veel mogelijk het mooie uiterlijk van een houten kozijn te geven, is het mogelijk om het kozijn een zogenaamde houtnerfstructuur te geven. Hiermee ziet het kozijn eruit als een houten kozijn dat niet volledig glad geschuurd is.
 • Duurzaam. Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 40 jaar mee.
 • Weerbestendig. Weersinvloeden krijgen geen vat op kunststof bouwmaterialen. Problemen zoals verrotting en roestvorming zijn uitgesloten. Zelfs in speciale omstandigheden zoals in kustgebieden (zout, stormen, zon) vormt kunststof de beste keuze.
 • Onderhoudsarm. Kunststof hoeft niet geschilderd te worden, dit scheelt aanzienlijk in het onderhoudsbudget en ontziet het milieu.
 • Isolerend. De profielen bevatten 5 kamers en 3 dichtingen, dit zorgt voor een hoogwaardige warmte en geluidsisolatie. De voorste kamer zorgt voor een optimale ontwatering.
 • Zelfdovend. Kunststof verbrandt in een vlam, maar brandt niet uit zichzelf: het product dooft onmiddellijk wanneer de externe “vlam” wordt verwijderd.
 • Gemakkelijk te reinigen. Door zijn gesloten, gladde oppervlak is kunststof uiterst makkelijk schoon te maken met een mild huishoudelijk sopje. Dit houdt ook in dat het product vrijwel onvervuilbaar is, omdat er geen poriën zijn waar het vuil kan indringen
 • Schimmelwerende eigenschappen. Geen bacteriële woekering op kunststof.
 • Verlijmbaar. Extra kunststof onderdelen, zoals eindstukken, kunnen gemakkelijk op kunststof worden gelijmd.
 • Gemakkelijk te bewerken. Praktisch alle mechanische verspanende of niet-verspanende bewerkingen zijn mogelijk.
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding. De prijs en kwaliteit zijn in goede verhouding.
 • Sterk en lichtgewicht. Kunststof is van zichzelf licht van gewicht. Door het inmonteren van gegalvaniseerd staal wordt een sterk geheel gecreëerd waar het hang en sluitwerk perfect in aangebracht kan worden.
 • Rendabel. Door de duurzaamheid van kunststof kozijnen maakt het de aanschaf ervan meer dan rendabel.
 • Recyclebaar. Kunststof is een aantal maal recyclebaar. Dit ontziet het milieu aanzienlijk.
 • Ventilatierooster. Ons ventilatierooster is een thermisch geïsoleerde aluminium klepventilatierooster van Ducoton. Eenvoudig schoonmaakbaar dankzij een met de hand afneembaar binnenprofiel, dat tevens dienst doet als insectenwering. Uitstekende wind- en waterdichtheid door zijn gepatenteerd hoogtechnologisch afsluitsysteem

Brochures