Muggenhorren

Inzethorren

Onze inzethorren zijn in verschillende kleuren leverbaar en worden altijd geleverd in de kleur van uw raamvleugel.

Het grote voordeel van ons inzethor is dat deze gemonteerd kan worden zonder te boren of te schroeven. De hor kan eenvoudigweg in het geopende raam geplaatst worden waarna het raam in elke stand te gebruiken is. Theoretisch kan de hor altijd gemonteerd blijven maar wij raden aan de inzethor in de winter eruit te nemen.

Plisséhordeuren

De plissé hordeur is de enige echte hordeur waarbij het gaas opvouwt (plisseert) i.p.v. oprolt. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaatst in zijn stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm toegepast worden.

De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde op- of in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden..

Naast onze muggenhorren zijn er verschillende producten waarmee u uw aankoop kunt uitbreiden. De producten worden door ons geleverd en gemonteerd, zijn van hoogwaardige kwaliteit en passen perfect bij onze kunststof kozijnen.

Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden!

inzethor

Hamstra 121