Skip to content

Exclusieve schuifpuien van de specialist

Modern design, optimaal comfort, consequente functionaliteit en compromisloze kwaliteit – de exclusieve kunststof hefschuifdeuren met hun slanke, barrièrevrije profielen in nagenoeg alle kleuren fungeren als architectonische vormgevingselementen. Binnen en buiten worden één: de leefruimte wordt groter, de natuur wordt geïntegreerd in het woonlandschap en de woonkwaliteit neemt toe. Onze hefschuifdeuren onderscheiden zich door effectieve veiligheidsvoorzieningen en bieden een zeer goede warmte- en geluidsisolatie. Onze twee systeemvarianten worden exact volgens de individuele wensen van onze klanten vervaardigd – in talrijke uitvoeringen, met twee tot vier vleugels.

Het technisch revolutionaire 5-kamer-profielsysteem QuinLine® 74 en QuinLine® 84 staan voor een optimaal wooncomfort en een

buitengewoon hoge energie-efficiëntie. Door zijn uitstekende eigenschappen biedt het compleet nieuwe mogelijkheden en is het toepasbaar in een breed gebied, van het renoveren van bestaande woningen tot de nieuwbouw van laagenergiewoningen.

  • Vleugelinbouwdiepte 74 mm; profielinbouwdiepte 174 mm (Quinline 74)
  • Schuifpuien hoger dan 2500mm krijgen een profielinbouwdiepte van 198mm (Quinline 84)
  • Warmtedoorgangscoëfficiënt Uf =1,3 W/(m2K)
  • Geschikt voor isolatieglas tot een dikte van 46 mm

Twee- drie- of vierdelige indelingen

Brochures