Accessoires

inzethor

Hamstra 121

Detail_05

Voorzetrolluiken2

ImageGen

Er zijn verschillende producten waarmee u uw aankoop kunt uitbreiden. U kunt denken aan de volgende producten:

  • Inzethorren
  • Plissé hordeuren
  • Rolluiken
  • Screens

De producten worden door ons geleverd en gemonteerd, zijn van hoogwaardige kwaliteit en passen perfect bij onze kunststof kozijnen.

Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden!

Inzethorren

Onze inzethorren zijn in verschillende kleuren leverbaar en worden altijd geleverd in de kleur van uw raamvleugel.

Het grote voordeel van ons inzethor is dat deze gemonteerd kan worden zonder te boren of te schroeven. De hor kan eenvoudigweg in het geopende raam geplaatst worden waarna het raam in elke stand te gebruiken is. Theoretisch kan de hor altijd gemonteerd blijven maar wij raden aan de inzethor in de winter eruit te nemen.

Plisséhordeuren

De plissé hordeur is de enige echte hordeur waarbij het gaas opvouwt (plisseert) i.p.v. oprolt. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaatst in zijn stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm toegepast worden.

De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde op- of in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden.

Rolluiken

Rolluiken zijn in toepassing en uitvoering ontzettend veelzijdig. Behalve het weren van de zon hebben rolluiken een isolerende en inbraakvertragende functie en waarborgen ze uw privacy. Het belangrijkste onderdeel van een rolluik is het pantser dat is opgebouwd uit lamellen. Er is voor iedere situatie wel een specifieke productkeuze te maken! Rolluiken zijn niet langer alléén functioneel, ook aan het design is gedacht.

Screens

De doeken van de screens zijn zodanig geraffineerd geweven dat hinderlijk
e straling en warmte buiten worden gehouden. Het doek wordt veilig opgeborgen in de cassette en is daarmee beschermd tegen invloeden van buiten. Doordat de onderlijst wordt uitgevoerd met een borstel en de zijkanten volledig gesloten zijn hebben onze screens naast uitstekende zonwerende eigenschappen ook een insectenwerende functie.